07
Απρ
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Φιλέτα κοτόπουλου με μανιτάρια και σάλτσα τυριού
-
Prep
10΄
-
Cook
20΄
-
Ready In
30΄
-
2-4 servings
Ingredients
- Ένα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φιλέτα
- 1 κονσέρβα μανιτάρια
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- ½ σκελίδα σκόρδο κομμένη σε κομματάκια
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- Αλάτι – πιπέρι
Directions
-
1
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει χρώμα. Το μεταφέρουμε σε μία πιατέλα.
-
2
Στο τηγάνι ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το σκόρδο και τα ανακατεύουμε για 1 λεπτό περίπου.
-
3
Ξαναβάζουμε στο τηγάνι το κοτόπουλο και αφού πάρει λίγο το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε λίγο νερό και το αφήνουμε να μαγειρευτεί.
-
4
Αφού δέσει το ζουμί και μαλακώσουν τα φιλέτα ρίχνουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε για λίγο.
-
5
Σερβίρουμε το κοτόπουλο με ρύζι.
Footnotes
-
Cook's Note:
-
Editor's Note: