31
Ιούλ
-
Prep
5΄
-
Cook
8-10΄
-
Ready In
13-15΄
-
3 servings
Ingredients
- 500γρ. χοιρινό φιλέτο σε λεπτές φέτες
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
- 1 κουτ. του γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1 κουτ. του γλυκού σκόνη τσίλι
- 1 κουτ. του γλυκού κύμινο
- 2 κουτ. της σούπας λάδι
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
- 1 μέτρια κόκκινη πιπεριά
- 1 μέτρια πράσινη πιπεριά
- 6 τορτίγιες Για το γαρνίρισμα:
- Τυρί τσένταρ και ξινή κρέμα, προαιρετικά
- Μείγμα ψιλοκομμένης τομάτας με φρέσκο κρεμμυδάκι
Directions
-
1
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το κόλιαντρο, τη σκόνη σκόρδου, τη σκόνη τσίλι και το κύμινο. Αφήνουμε στην άκρη.
-
2
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σοτάρουμε το χοιρινό σε ελαιόλαδο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ.
-
3
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πιπέρι. Μαγειρεύουμε για 5-6 ακόμη λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό. Τραβάμε από την φωτιά και πασπαλίζουμε το κρέας με το μείγμα καρυκευμάτων.
-
4
Κόβουμε τη πιπεριά σε λεπτές λωρίδες και σοτάρουμε σε ένα άλλο τηγάνι μέχρι να μαλακώσει.
-
5
Βάζουμε τις πιπεριές στο ίδιο τηγάνι με το κρέας.
-
6
Συνθέτουμε τα υλικά σε ζεστές τορτίγιες.
Footnotes
-
Cook's Note:
-
Editor's Note: